Stuartweg 9x
4131 NH VIANEN (UT)
0347 75 19 93
info@dullcon.nl

GLAZEN BINNENDEUREN

DullCon glazen deuren van figuurglas

Glazen deuren, ook in combinatie met glazen wanden

We zien steeds meer glazen deuren in het interieur. In alle mogelijke toepassingen en glassoorten. Glazen deuren geven een extra effect. Een glazen binnendeur als transparante entree van uw kantoor of woning. Een glazen deur naar de badkamer om het strakke design te versterken bijvoorbeeld. Een glazen deur tussen keuken en eetkamer voor meer verbinding. Het kan allemaal. Glazen binnendeuren combineren ook prachtig met glazen wanden. Als we een glazen deur verwerken in een glazen wand spreken we van een glazen pui. Een glazen pui kan in de buitenmuur geplaatst worden. Ook binnen is het mogelijk een glazen pui te plaatsen. U geniet van een hoop extra licht met een glazen pui of glazen wand.

Stel uw ideale glazen deur samen

Wanneer u kiest voor een glazen deur is er vervolgens een ruime keuze in mogelijkheden. DULLCON | Meesters in glas helpt u graag bij het kiezen van de juiste glazen deuren en afwerking.

Soorten glazen deuren

We laten u graag zien welke soorten glazen deuren er zijn. DULLCON | Meesters in glas is specialist in glazen pendeldeuren, glazen opdekdeuren, glazen stompe deuren, glazen taatsdeuren, glazen schuifdeuren en glazen douchedeuren.

Soorten glas voor uw deur

Vervolgens kunt u uit verschillende soorten glas kiezen. Mat glas wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt voor glazen douchedeuren en glazen douchewanden. Gekleurd glas wordt weer vaak gebruikt voor keukenwanden.

Patronen in glazen deuren

U kunt ook kiezen voor een patroon of reliëf in uw glazen deuren. Bijna alles is mogelijk. We werken samen met Van der Vooren Glasatelier en Folies en Letters.

Tekst op glazen deuren

Hebt u er wel eens over nagedacht om tekst te zetten op glazen deuren? Bijvoorbeeld de tekst ‘badkamer’ (in een andere taal kan ook) op uw glazen badkamerdeur. Het woord ‘douche’ op uw glazen douchedeur of glazen douchewand maakt de belettering compleet. U kunt ook uw bedrijfsnaam op de glazen deur van uw bedrijfspand zetten. Het is tevens mogelijk om glazen deuren en glazen wanden van folies te voorzien. Door uitsparingen voor tekst te gebruiken, krijg je als het ware een diapositief effect.

Beslag op uw glazen deur

Het juiste beslag geeft tenslotte de finishing touch aan uw glazen deur. De scharnieren en deurbeslag zijn verkrijgbaar in rvs, rvs geborsteld en messing. Het deurbeslag voor uw glazen deur kan ook geleverd worden met een slot. Ideaal als u bijvoorbeeld uw kantoorruimte van een glazen deur wilt voorzien. Voor uw glazen deur hebben we ook verschillende soorten grepen in ons assortiment.

Meesters in glas 

DULLCON | Meesters in glas denkt graag met u mee over de beste toepassing van glas in uw deur. Om zo uw ideale glazen deur te realiseren. Laat u inspireren door de vele toepassingen. Of kom langs in onze showroom. In onze showroom kunt u de vele mogelijkheden van glas echt beleven.

DullCon | Meesters in glas