Stuartweg 9x
4131 NH VIANEN (UT)
0347 75 19 93
info@dullcon.nl

GLAZEN WANDEN EN PUIEN

Kantoor met glazen wand en deurMet een glazen wand in het interieur van uw woning of kantoor kiest  u voor verbinding met de omgeving. Een glazen wand zorgt er ook voor dat buitenlicht op meer plaatsen komt en meer zicht naar buiten geeft. Zo geniet u volop van uw tuin en de verschillende seizoenen. U kunt uw glazen wand ook van glazen deuren voorzien. Zowel glazen schuifdeuren als glazen deuren in kozijn of glazen taatsdeuren.  De kleinste zonnestralen dringen meteen uw pand binnen. 

Glazen wanden combineren rust met verbondenheid

Ook binnen uw woning of kantoor kunt u met glas ruimtes afscheiden maar toch licht en ruimte behouden. Een glazen wand is de ideale afscheiding in uw kantoor. U creëert rust en ruimte voor werknemers die door de transparantie van glas toch met elkaar verbonden blijven.

Breng licht in uw woning

Ook in uw woning is een glazen wand een ideale oplossing. Met een glazen wand tussen uw keuken en woonruimte houdt u contact tussen de verschillende ruimtes maar kookluchtjes blijven bijvoorbeeld in de keuken. De vertrekken blijven licht en u kunt ook in uw woonruimte genieten van het prachtige design van uw (nieuwe) keuken.

Kortom, voor binnen en buiten zijn er veel mogelijkheden. Niet alleen in maten maar ook in soorten glas en in afwerking van de wanden en puien. We denken graag met u mee. Neem voor meer informatie contact met ons op.

DULLCON | Meesters in glas