Stuartweg 9x
4131 NH VIANEN (UT)
0347 75 19 93
info@dullcon.nl

KLANTERVARINGEN

- Maart 2024, Onderhoud en Huur, Alkmaar -
Wij zijn erg tevreden over DullCon. Onze deur is goed gerepareerd en de medewerkers van DullCon waren vakkundig en zeer vriendelijk.

- Februari 2024, HDB, Amsterdam -
Voor onze woning in het centrum van Amsterdam wilden we graag een glazen balustrade. Inmeten (met een laser!), tekeningen, montage en afwerkingen zijn door het bedrijf Meesters in glas uitstekend uitgevoerd. 
We genieten nog elke dag van onze glazen balustrade.

- December 2023, Selin, Vinkeveen -
We are very happy with our shower glass wall. Beautiful design and wonderful result. Paul is really the master of glass. Paul and his team spend the effort to find the best solution for the project.
Our case was a bit complicated but the result exceeded all my expectations. I would definitely recommend Dullcon!!

- September 2023, Marije N. Amsterdam -
Er zijn niet veel bedrijven die vloerveren van glazen deuren vervangen of repareren. Paul en zijn Meesters in glas doen dit wel en goed. Heel fijn!

- Juni 2023, AJM Wassenaar -
Voor ons tuinhuis zochten we een oplossing voor de hal en de badkamer. Via onze aannemer kwamen we met Dullcon in aanraking. Dit bedrijf werkt netjes, zijn vriendelijk en lossen problemen op.

- Mei 2022, Jan-Pieter J., Alkmaar -

Dank voor al het advies en dank ook voor de gekozen oplossing. We hebben nu een douchewand die langs ons zelf gemetselde muurtje loopt. Knap maatwerk van de Meesters in glas...

- Maart 2022, Anoniem, Wassenaar -
We kunnen nu eindelijk ongestoord vergaderen dankzij de geluidwerende wanden van Paul (Meesters in glas); Leuk om de collega's te blijven zien, fijn om niet alles meer te horen ;-)

-Januari 2022, Pieter, Den Haag -
Goed gedaan, wij zijn blij met onze balustrade van glas. We gaan zeker nog eens bellen voor onze badkamer...

- September 2021, Mevr. Joring-Schuit, Rotterdam -
Dank voor de goede zorgen en het advies. Ben nog elke dag blij met de glazen deuren in de hal en de keuken. Ik beveel jullie van harte aan.

- Mei 2021, Anoniem, Voorhout -
2 mooie saloondeurtjes en door Dullcon voorzien van folie. Wij zijn superblij! Dank heren.

- Februari 2021, Rob en Anja, Amsterdam -
In ons achterhuis hebben we door een aannemer een badkamer laten maken. De heren van Meesters in glas hebben daar een glazen wand geplaatst en diverse spiegels met verwarming en verlichting opghangen. Knap werk en we genieten nog elke dag van het resultaat.

- September 2020, Fam. Reuten, Sassenheim -
Fijne douche gemaakt door DullCon. We zijn er blij mee.

- Juni 2020, Anoniem, Den Haag -
Drie enorme spiegels voor in onze badkamer en kleedkamer. Niemand durfde het aan, maar nu hebben we ze toch, dankzij glasbedrijf DullCon glas uit Vianen. Dank u wel.

- Maart 2019, Mevr. S. Smits, Amsterdam-
Na lang zoeken bij de Meesters uitgekomen. In ons pand aan de Keizersgracht wilden we meerdere glazen douchewanden realiseren. We hadden geen idee wat de mogelijkheden waren. De adviseur van DullCon heeft ons prima geholpen en de zeer vriendelijke monteurs knap werk geleverd. Wij zijn blij.

- Januari 2019, Fam. De Wit, Wassenaar-
Super bedankt heren voor de mooie glazen douche. De anti-vuil coating doet het geweldig!

- November 2018, Jon Smith, Den Haag-
Voor ons kantoor hebben we DullCon bv gevraagd om een ontwerp te maken van een glazen wand ter afscheiding van een vergaderruimte op de 2de verdieping. Ontwerp zeer goed, uitvoering boven verwachting. We overwegen nu nog meer glazen wanden...

- September 2017, Peter de Vries, Alblasserdam-
We dachten niet dat het kon, maar uiteindelijk kwamen de Meesters in Glas met DE oplossing voor onze badkamer. Een op maat gemaakt douchescherm van glas met een schuine kant en hieraan vast een glazen deur. Top werk mannen.

- Mei 2016, Mevr. De la Chambre, Waddinxveen-
De heren monteurs van DullCon hebben bij mij 2 glazen deuren geplaatst. Ik ben zeer tevreden over het werk en de service. Na 2 maanden heb ik er toch voor gekozen om één van de deuren te laten voorzien van een matte strook. Ook dit heeft DulCon perfect voor mij geregeld.

- Maart 2016, Hans de Waal, Leidschendam-
Afgelopen donderdag kwamen de schilder en de mannen voor een glazen schuifdeur, door mij wat té enthousiast tegelijkertijd gepland. Gelukkig hebben de Meesters in glas om het schilderwerk heen kunnen werken en hebben afspraken met mijn schilder gemaakt. Eindresultaat een prachtige glazen matte schuifdeur. Heel blij!

- Januari 2016, anoniem, Rotterdam-
Wij zijn al een tijd op zoek geweest naar een glazen balustrade, maar zijn direct geslaagd bij de jongens van Meesters in glas. Fijn dat ze met je meedenken. De onderbak van de balustrade zit nu mooi weggewerkt in de vloer en wij genieten elke dag van deze mooie balustrade. Binnenkort ook maar een glazen deur bij ze bestellen...

- September 2015, Henk-Jan, Woerden-
Wij wilden graag 4 glazen kastdeurtjes met scharnieren hebben, maar konden dit nergens vinden. Gelukkig hebben de Meesters in glas ons prima geholpen. De scharnieren zijn UV op het glas verlijmd en werden ook nog voor ons opgehangen.

- Juni 2015, fam. Banbroeks, Utrecht-
2 glazen douches en ook nog een glazen plaat voor op het TV-meubel. We zijn door DullCon goed geadviseerd in hun showroom in Vianen. Er is iemand geweest om in te meten en later kwamen ze de douches plaatsen. Netjes gewerkt en kwaliteit geleverd. Wij zijn blij.

- Maart 2015, Karel, Haarlem-
Top gedaan mannen. Wij zijn erg blij met onze glazen deur en glazen balustrade. 

- Januari 2015, Hans Declerée, Noordwijk-
Nieuwbouw, gedoe met aannemers, maar een zegen om met de jongens van DullCon te werken. Begrepen direct dat we een totaal oplossing wilden. Niet alleen glas, maar ook op maat stalen profielen en alles netjes gemonteerd. Klasse heren.

- September 2014, dhr Van Duis, Amsterdam-
Voor ons appartement in de binnenstad zochten we een oplossing voor de douche-ruimte. De heren van DullCon hebben ons goed geinformeerd en ook nog eens een mooie douche geplaatst. Reden van deze mail is om te melden dat we zeer te spreken zijn over de after sales. Er kwam nog steeds wat water onder de deur vandaan en DullCon heeft voor ons een strip onder de deur geplaatst. Chapeau heren.

- Maart 2014, fam. De Kleijn, Leiden-
"De meesters in glas" hebben ons geweldig geholpen. Prettige ontvangst in de showroom in Vianen, goed advies en vriendelijke mensen. We zijn allemaal dolblij met onze glazen deuren! Meesters bedankt!

- Januari 2014, mevr. J. Tientjes, Nieuwegein-
Ik moet even wat kwijt over de geweldige after-sales van DullCon bv. Bij mij is een half jaar geleden een glazendeur geplaatst. Nu bleek de deur wat te zakken. Vanmorgen 1 telefoontje, en dezelfde middag stonden beide heren al voor de deur. In een mum van tijd was het hele probleem opgelost. Kijk ,dit is nog eens een bedrijf waar je van op aan kunt, zeker voor wat betreft de geweldige service, klantvriendelijkheid , het snel oplossen van een probleem. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen, echt een bedrijf waar je van op aan kunt! Dank voor de geweldige service. Beoordeling van 0 tot 10. Een 10!!!

- Oktober 2013, Henk en Annelies, Montfoort-
In overleg besloten voor zelfsluitende scharnieren, geen spijt van. De kinderen laten de deuren niet meer open staan. Het figuurglas zorgt ervoor dat het licht uit de gang prachtig gebroken wordt.

- Augustus 2013, anoniem, Den Haag-
Een prachtige glazen douche-opstelling in onze nieuwe badkamer. We zijn er erg blij mee. Dank voor de tips!

 - Mei 2013, mevr. Treijtje, Alblasserdam-
DullCon heeft bij ons de deur van hal naar woonkamer vervangen. Een prachtige glazen deur. We hebben nu veel meer licht in de woonkamer. De oude deur past prima in de hal boven, goed idee van DullCon.